خانه شیمی

کتاب و مقالات فارسی و لاتین مفید و نرم افزارهای کاربردی شیمی

خانه شیمی

کتاب و مقالات فارسی و لاتین مفید و نرم افزارهای کاربردی شیمی

شعله ور کردن شکر بدون آتش

سه شنبه, ۲۴ بهمن ۱۳۹۱، ۰۴:۰۸ ب.ظ

در یک ظرف نیمی شکر ونیمی بلور پتاسیم کلرات قرار میدیم

حالا میتونم از بقیه بخوایم از شکر بچشن وببینند که واقعا شکره

حالا یه همزن یا یه عصای شعبده بازی که قبلا به اسید سولفوریک اغشته شده رو به ظرف حاوی شکر(در واقع پتاسیم کلرات)نزدیک میکنیم

واینطوری شما تونستید شکر رو بدون آتیش شعله ور کنید 

راستی یه نکته :این آزمایش رو هیچ وقت توی یه فضای بسته انجام ندید برای انجام اون حتما از فضای باز استفاده کنید 


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۱۱/۲۴
امین رحیم زاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی